KO JE BEOGRAĐANKA DŽENA DŽENOVIĆ? Proglašena LEPŠOM od Anđeline Džoli, zbog OVAKVIH OBLINA muškarci UMIRU ZA NJOM
Džena Dženović, Foto: Printscreen/Instagram/jennajenovich

PAŽNJA

KO JE BEOGRAĐANKA DŽENA DŽENOVIĆ? Proglašena LEPŠOM od Anđeline Džoli, zbog OVAKVIH OBLINA muškarci UMIRU ZA NJOM

Kada se pre dve godine pojavila na plaži Miločer muškarcima su "padale vilice" i svi su je pratili u stopu.

Objavljeno: 10:36h

Džena Dženović, devojka iz naših krajeva, čini se da živi život iz snova. Luksuzna putovanja, skupa garderoba, popularnost, trošenje velike količine novca - sve to je njena svakodnevica. A već drugi put je proglašena jednom od najlepših devojaka od strane FHM-a, iza sebe je ostavila čak i Anđelinu Džoli!

Naime, rođena je u okolini Beograda i odrasla je u skladnoj porodici sa tri sestre, među kojima je najmlađa. U Srbiji je živela sve do 1993. godine, kada se zaratilo, sa svojima se prvo preselila u Nemačku, a potom se stacionirala u Ameriku, gde danas živi i gradi karijeru. Govori tečno četiri jezika, vrlo je uspešna u modelingu, a njen profil na Instagramu prati preko 2 miliona ljudi.

Na njenom profilu na "LinkedIn-u" piše da je želju za uspehom nasledila od roditelja, da je u školi bila veoma zainteresovana za sport, da je bila uspešan đak kao i da je završila Univerzitet u Arlingtonu u Teksasu.

Džena Dženović
foto: Printscreen Instagram/jennajenovich

U svet manekenstva ušla je sa 14 godina, a krasila je brojne naslovnice časopisa kao šti su: "Maxim", "FHM", "GQ", "CKM", "Esquire". A turski "FHM" stavio ju je na listu "100 Se*iest Women in the World," ispred Anđeline Džoli i Kejt Apton.

Džena Dženović
foto: Printscreen Instagram/jennajenovich

Njena svaka nova objava izazove pravi haos na mrežama. A kada se pre dve godine pojavila na plaži Miločer muškarcima su "padale vilice" i svi su je pratili u stopu.

Dženi je najdraži provokativan stil što se može videti u izboru kupaćih kostima. Sudeći prema komentarima, kojih je uvek u velikom broju nakon svake njene objave, muškarci su ludi za njom. Ali i ženama se dopada kako ona izgleda, iako se mogu pročitati i ružne opaske od pripadnica lepšeg pola na račun njenih oblina i poziranja, te mnogi misle da je to "čista ljubomora".

00:07

VIŠE NE MOŽE BEZ OPERACIJA! ANA KORAĆ IZVADILA PAR REBARA: Starleta pukla 7.000 € kako bi smanjila STRUK i izgledala kao LUTKA!

(Espreso/informer/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.